Privacy statement

Deze website wordt beheerd door Stichting Amelanderhof.
Als u gebruik maakt van deze website en de producten en diensten die daarop te vinden zijn, dan laat u gegevens bij ons achter. Bovendien laat de website een aantal soorten cookies op uw computer achter. Die worden gebruikt om de website beter te laten werken op uw apparaat. Hieronder kunt u lezen welke gegevens Stichting Amelander Hof kan verzamelen, waarom we dat doen en wat we met die gegevens kunnen doen. Ook kunt u lezen welke cookies we gebruiken en waarom.

COOKIES

Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op uw voorkeuren, worden bepaalde gegevens betreffende uw gebruik van deze website verzameld. Deze informatie kan verzameld worden door gebruik te maken van zogenaamde ‘cookies’. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op uw computer worden geplaatst. U kunt het gebruik van ‘cookies’ via de instellingen van uw browser uitschakelen. Dit leidt echter tot een minder goede werking van deze website.

 

HOE KOMEN WIJ AAN UW GEGEVENS?

Als u gebruik maakt van de website van Stichting Amelanderhof, dan laat u soms persoonsgegevens bij ons achter. U laat op de volgende manieren gegevens bij ons achter:

  • Navigatie door de website.
    Invullen van formulieren bij een aanvraag doen of een vraag stellen.

 

WAT DOEN WE MET UW GEGEVENS?

Stichting Amelanderhof bewaart en verwerkt uw gegevens met de volgende doelen:

Verzamelen en analyseren van statistieken ten einde de website te optimaliseren

  • Het leveren van de producten en diensten die u van ons afneemt.
  • Het afwikkelen van administratieve handelingen.
  • Het opbouwen van een contacthistorie.

 

HOE BEVEILIGEN WE UW GEGEVENS?

Uw gegevens worden veilig opgeslagen en verzonden. Wie niets met deze gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Stichting Amelanderhof streeft ernaar uw gegevens met de meest recente beveiligingstechnieken en op te slaan en te verzenden.

 

MET WIE DEELT STICHTING AMELANDERHOF UW GEGEVENS?

Stichting Amelanderhof gaat vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. Wij zullen nooit uw gegevens verkopen aan andere partijen.

CONTACT, MAILIN EN/OF RECLAME

Mocht u toch mail of ongewenste reclame ontvangen dan kunt u altijd aangeven dat u niet meer wilt dat wij contact met u opnemen. Aan het afmelden zijn nooit kosten verbonden.


INZICHT IN UW GEGEVENS?

U kunt altijd inzicht krijgen in de gegevens die Stichting Amelanderhof van u heeft. U kunt hiertoe een schriftelijk verzoek indienen bij Stichting het Old Burger Weeshuis. U kunt op basis van de uitkomsten de stichting ook verzoeken om uw gegevens aan te passen als die feitelijk onjuist, onvolledig of irrelevant zijn. 

 

CONTACTGEGEVENS

De website en de persoonsgegevens die u hier achterlaat worden beheerd door Stichting Amelanderhof. Voor vragen en opmerkingen over dit Privacy Statement kunt u altijd contact opnemen via amelanderhof@gmail.com.

 

WEBSITES VAN DERDEN

Dit Privacy en Cookie Statement is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

 

WIJZIGINGEN PRIVACY STATEMENT

Stichting Amelanderhof behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient daarom aanbeveling om dit Privacy Statement regelmatig na te kijken, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte blijft. De meest actuele versie kan altijd via de website worden geraadpleegd. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van onze Privacy Statement laat het ons dan weten. We streven naar optimale transparantie in onze samenwerking.

 

AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

Vindt u dat wij u niet op de juiste manier helpen of inlichten? Dan heeft u het recht dit te melden bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens. Dank voor uw aandacht. We hopen dat deze verklaring een helder inzicht heeft gegeven.